Merk: Implementatie

Een aankomende fusie, overname, reorganisatie of rebranding: voorbeelden van processen die vragen om a-typische functies. Situaties waarin tijdelijke ondersteuning onontbeerlijk is, u veel zorg uit handen neemt. Wij beschikken over een netwerk van specialisten die wij voor kortere of langere tijd op projectbasis bij opdrachtgevers kunnen plaatsen. Zowel in Nederland als daarbuiten. Zodat uw eigen capaciteit op peil blijft en uw medewerkers niet nodeloos vermoeid worden met zaken waarvoor zij de routine missen.

Met een keur aan specialisaties kunnen wij elk type opdrachtgever voorzien van een passende ondersteuning op het gebied van branding, marketing, programmamanagement, projectmanagement,  procesmanagement of merkdragerspecialisme.

Alleen de beste specialisten contracteren wij om uw organisatie te versterken op elk denkbaar onderwerp dat raakt aan merk, communicatie en implementatie.

Maak een afspraak en wij stellen graag onze specialisten aan u voor.

merkpositionering, klantwaarde, marketing strategie, programmamanagement, projectmanagement, procesmanagement, consultancy, bureauselectie, merkarchitectuur, ontwerpbegeleiding, communicatiemanagement, concept ontwikkeling